Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

PREDAJ 3izb. RD po čiastočnej rekonštrukcii - JELKA

Ulica: Veľká
Obec: Jelka
Okres: Galanta
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
149 900 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj čiastočne zrekonštruovaný, podpivničený 3- izbový rodinný dom. K domu prislúcha rozľahlá záhrada, ktorá spolu s domom ponúka veľkorysý priestor o rozlohe 2158m2 v obci Jelka, Veľká ul.

Dom je čiastočne zrekonštruovaný, má vymenený kotol vo forme tepelného čerpadla, kúrenie je zabezpečené radiátormi. Plastové okná. V roku 2022 sa začala rozsiahla rekonštrukcia, boli odstránené omietky zo stien a niektoré priečky čím sa zmenila dispozícia domu. Nový majiteľ má možnosť si interiér dorobiť podľa vlastných predstáv. Dom je napojený na všetky inžinierske siete. Je postavený z betónových kvádrov – 40cm, priečky sú  z tehál. Daný do užívania v roku 1985. Strecha je klasická sedlová, krytina škridla. Na povale je dostatok úložného priestoru. 

Dom pozostáva zo vstupnej chodby z ktorej sa vchádza do jednotlivých izieb tj. kuchyne s obývačkou, spálňou, detskou izbou a kúpeľňou. V zadnej časti domu sa nachádza pivnica o veľkosti 40 m2 kde sa nachádza tepelné čerpadlo, bojler a rozvody vody. Je vhodná ako skladový priestor alebo dielňa. 

Za domom sa nachádza letná kuchyňa v pôvodnom stave. 

Zvyšok pozemku tvorí rozľahlá záhrada oplotená plotmi s vysadenými ovocnými stromčekmi. 

 Záhrada je pekná, veľká, možnosť výstavby aj druhého rodinného domu. 

Náklady na bývanie vychádzajú na cca 150,- Eur/mesačne 

Dom sa nachádza v tichej uličke na kraji obce a disponuje úplnou občianskou vybavenosťou ( MŠ, ZŠ, zdravotné stredisko, potraviny, služby). 

Lokalita, v ktorej je dom situovaný, je dostupnosťou do hlavného mesta stále zaujímavá a časovo porovnateľná s okolitými mestami či obcami, cca 30 minút cesty z Bratislavy
a len 10 minút zo Senca. Obec ponúka množstvo športového vyžitia je tu možnosť splavovania malého Dunaja, ktorý máte hneď za rohom, ďalej cykloturistika, rybolov. V blízkosti sa nachádza kúlturne dedičstvo Jelčanský Drevený Mlyn, kde si pochutnáte napr. aj na dobrej rybe. 

Cena: 149 900 EUR vrátane sprostredkovateľskej provízie RK, zebezpečenie celého právneho servisu pri prevode nehnuteľnosti. Vieme Vám pômocť aj v prípade záujmu o financovanie prostredníctvom hypotekárneho úveru, náš špičkový finančný poradca je Vám plne k dispozícii.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Celková plocha:
180 m2
Úžitková plocha:
120 m2
Plocha pozemku:
1987 m2
Zastavaná plocha:
140 m2
Počet izieb:
4
Kúpeľňa:
sprchovací kút
El. napätie:
230V
Voda:
studňa a vodovod
Krb:
predpríprava
Zariadenie:
nezariadený
Inžinierske siete:
áno
Plyn:
nie
Materiál:
Zmiešané
Vykurovanie:
áno
Pivnica:
áno
Pivnica plocha:
40 m2

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Mgr. Ivana Rišňovská, RSc.

Mgr. Ivana Rišňovská, RSc.

maklér

  • Slovensky
  • Česky
  • English

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti