Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Ponúkame na PREDAJ pekný 2izb. byt v Ružinove na Haburskej ul.

Ulica: Haburská
Obec: Bratislava-Ružinov
Okres: Bratislava II
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt
Iné:
235 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj kompletne zariadený 2 izbový byt Bratislava-Ružinov, ulica Haburská. Úžitková plocha je 60m2. Z čoho 54m2 je plocha bytu,, 4,5m2 má balkón a 1,5m2 pivnica. Byt sa nachádza sa na 3. poschodí zo 6 s výťahom. Bytovka prešla kompletnou rekonštrukciou pred cca 10 rokmi, výťahy, zateplenie, v blízkej buducnosti je na pláne výmena strechy.
Byt je po kompletnej rekonštrukcií vrátane elektriny /2016/. Orientovaný je na západnú stranu. Pred oknami sú výsoké ihlačnany, ktoré zabezpečujú príjmený vzduch aj počas horúčav.
Rovnako je v byte aj klimatizícia.
DISPOZÍCIA:
Byt pozostáva zo vstupnej haly s rolldoorom, samostatnej spálne s veľkých rolldorom, nová kuchyňa vrátane spotrebičov, robená v roku 2021. Samostatná kúpeľňa s rohovou vaňou, samostatné WC, priestranná obývačka s balkónom – orientácia na západ. Kúrenie je ústredné, ale kedźe bytovka je zateplená, v byte je príjemne aj v zime. Stropy sú po obvode znížené kvôli led osvetleniu.
V spálni sú vonkajšie žalúzie na elektrické ovládanie.
Náklady na byt pre 2os. je: 195e/mesiac (165,- Eur je teplo a voda, 30,-Euro je elektrina)
Lokalita:
V bytovom dome je výťah, vstup na čip. V okolí domu je veľa zelene a parkov. Nehnuteľnosť sa nachádza v skvelej štvrti, s dobrou občianskou vybavenosťou a dostupnosťou do centra.

Cena za predaj: 235 000 € PRIPADNE DOHODA + RK

Realitná kancelária Spirit Reality pre Vás zabezpečí kopmletný právny servis, zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
60 m2
Podlahová plocha:
58.5 m2
Stav:
úplne prerobený
Počet izieb:
2
Balkón:
áno
Pivnica:
áno
Sklad:
áno
Rok poslednej rekonštrukcie:
2016
Poschodie:
3
Celková plocha:
60 m2
Vykurovanie - centrálne:
áno
Internet:
áno
Optická sieť:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Mgr. Ivana Rišňovská, RSc.

Mgr. Ivana Rišňovská, RSc.

maklér

  • Slovensky
  • Česky
  • English

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti