Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

PREDAJ - NOVOSTAVBA 4izb.RD, skolaudovaný 2/24 v STANDARDE

Ulica: Ekoosada
Obec: Veľké Úľany
Okres: Galanta
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Iné:
226 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj modernú novostavbu nízkoenergetického 4 izbového rodinného domu v štádiu ŠTANDARD len 15 km od mesta Senec a len 35 km od Bratislavy, v centre vyhľadávanej obce Veľké Úľany, novovybudovanej časti EKOOSADA. Je postavený z kvalitných materiálov, ktoré zabezpečia nielen samotný komfort bývania, ale aj nízke prevádzkové náklady. Steny sú z pálenej tehly zn. Porotherm 30cm. Vnútorné omietky, vymalované na bielo, strešná tepelná izolácia (sklenná vata 20cm), sadrokartónové pohľadové stropy. Okná sú plastové s izolačným trojsklom. Strecha je klasická sedlová, so škridlovým prekrytím zn. Bramac. Kúrenie je elektrické podlahové,zn.RAYCHEM, teplú vodu zabezpečuje bojler. Príprava na alarm, klimatizáciu, optiku a vonkajšie elektrické žalúzie. V kúpeľni a v technickej sú použité kvalitné keramické obklady a dlažby. V izbách plávajúca podlaha. Zateplenie fasády EPS 15cm. Povalu je možné využiť na úložný priestor. Dom má aj alternatívu kúrenia vo forme krbu s krbovou vložkou. Vstupné dvere sú hliníkové. 

 Pozemok je oplotený. 

Dom je napojený na elektrinu, vodovod aj kanalizáciu.

Dom je postavený v tichej časti obce na rovinatom pozemku o rozlohe cca 450 m2. Stavba rodinného domu  je samostatne stojaci bungalov s celkovou zastavanou plochou 141,75 m2 (podlahová plocha 100,36m2 plus 22m2 terasa.)

Dispozícia: vstupná hala, technická miestnosť, samostatné WC, kúpeľňa so sprchou a vaňou, kuchyňa so špajzou, ktorá je čiastočne prepojená s obývacou izbou a jedálňou, 2x detská izba, spálňa, terasa.

Pred domom je parkovacia plocha pre 2 autá.

V prípade záujmu máme k dispozícii aj dom v stave holodom.

VÝHODY: nízke prevádzkové náklady, prostredie prevažne s mladými rodinami, možnosť turistiky, cykloturistiky, rybolovu, kúpania v neďalekom celoročnom Aquaparku - Aquarelax, dobrá občianska vybavenosť: 2xškola,2x škôlka, 3xpotraviny, pošta, stavebniny, bus, detský lekár aj lekár pre dospelých, lekáreň, reštaurácie, 3xpizzeria, čerpacia stanica, knižnica, detské ihriská.

CENA: 226.000,- zariadené v štandarde

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Celková plocha:
450 m2
Úžitková plocha:
100 m2
Plocha pozemku:
450 m2
Zastavaná plocha:
122 m2
Podlahová plocha:
100 m2
Počet izieb:
4
Kúpeľňa:
áno
El. napätie:
230/400V
Parkovanie:
áno
Voda:
verejný vodovod
Krb:
áno
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
áno
Materiál:
tehla
Zateplený objekt:
áno
Terasa:
áno
Terasa plocha:
22 m2
Vykurovanie:
vlastné - elektrické

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Mgr. Ivana Rišňovská, RSc.

Mgr. Ivana Rišňovská, RSc.

maklér

  • Slovensky
  • Česky
  • English

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti